Stol CS Pro 25 / model SP Bordo 2021

735,00 

Dimenzije zapakovanog stola:  162 cm (visina) / 150 cm (dužina) / 17 cm (širina)

  • Dolazi u zaštitnoj kutiji gde su zapakovane obje polovine
  • Točkići se namještaju (vrlo jednostavno)

Boja: plava
Akcija: uz kupovinu stola poklanjamo mrežicu i dva držača za ručnike, akcija vrijedi do isteka zalihe.

 

Kategorija:

Opis

Najprodavaniji stonoteniski Gewo sto na tržištu. Najbolji odnos cijene i kvalitete. 

ITTF certificirani stol. Specijalna površina od 25 mm omogućava brz i ujednačen odskok loptice. Osnova je izrađena od visokokvalitetnog metala i izuzetno je stabilna, a stol je težak čak 135 kg. Dva osigurača na svakoj polovini stola pružaju potrebnu sigurnost tokom montaže i demontaže. Pošto su obje polovine stola montirane odvojeno na valjcima, lako se može sastaviti, a štedi na prostoru. Ima po četiri točkića sa svake strane tako da je lagan za manipulaciju. Svaki od četiri nogara ima fiksator za balans. GEWO CS Pro je idealan model stola za klupske programe, a posebno će ga voljeti oni klubovi ili pojedinci koji imaju potrebu za češćim pomicanjem  stola u dvorani. Definitivno najbolji odnos cijene i kvalitete na tržištu. Dobivate izuzetnu vreijdnost stola koji odgovara svjetskim standardima za novac koji dajete!

Ovaj model GEWO stola je napravljen za potrebe Svjetskog prvenstva u Bordeauxu 2021., najmasovnijeg natjecanja  u historiji stonog tenisa – 5.500 sudionika.

Napomena: u cijenu su uračunati troškovi transporta iz Njemačke do GEWO skladišta u HR. Pogledati posljednju fotografiju gde je uslikan stol u sigurnosnoj ambalaži. Zaštita od lomljenja.