Stol Premium SC 25

1.050,00 

Težina: 121 kg (transportna 130.5 kg)

Boja: plava / zelena

Dimenzije raspakiranog stola: 162 cm (visina) / 152 cm (dužina) / 47 cm (širina)

Dimenzije zapakiranog stola:  168 cm (visina) / 154 cm (dužina) / 51 (širina)

 

Kategorija:

Opis

ITTF certificiran. Proizveden u Njemačkoj – 5 godina garancije!

Savršen izbor! World Class model iz GEWO serije stonoteniskih stolova. Čista elegancija, dug životni vijek, komptaktnost, stabilnost, maksimalni i najsuvremeniji sigurnosni standardi, uz dosljedno odbijanje. Dinamičan dizajn održava sve ono što stoni tenis čini toliko fascinantnim. Površina specijalnih zrna (debljine 25 mm) od fine izdržljive iverice sa savršenom završnom konzistentnom bojom omogućava vrhunsko odbijanje loptice i izvanredan osjećaj. Klizanje loptice je značajno smanjeno „reduce-significantly“. Ovo je najvažnija točka u prodajnoj GEWO liniji jer je stonoteniski stol konstruiran u periodu prelaska sa celuidne na plastičnu lopticu. Odličan dizajn, ušteda u prostoru i sofisticirani sistemi za intuitivno i sigurno rukovanje. Okretni točkić sa gumenim profilima i dvije kočnice osiguravaju sigurnu postavku. Ovaj stonoteniski stol je jako jednostavan za transport jer je izuzetno čvrst i minimalnog prostora za skladištenje.

OSI certificiran: sa razmakom od 400 mm između kranje ivice stola i rama koji drži stol zadovoljava i zahtjeve sporta za osobe sa invaliditetom (u kolicima).

Ovaj Word Class model GEWO stola se nalazi u kultnoj stonoteniskoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu gdje je nekad igrano Svjetsko prvenstvo 1981 godine za čije potrebe je objekat i izgrađen, a čije ime nosi. Premium SC 25 stolovi (12 komada) koriste se za potrebe stonoteniskog centra, a na njima trenira i paraolimpijska reprezentacija Srbije i prvakinja iz Rija Borislava Perić-Ranković.

Napomena: u cijenu su uračunati troškovi transporta iz Njemačke do GEWO skladišta u Hrvatskoj.

High-Tech “Made in Germany” !