Stol Europa 25

690,00 

Dimenzije jedne polovine: 157 x 140 x 17 cm (u ambalaži)

Težina: 115 kg

Boja: plava / zelena

Kategorija:

Opis

Vrhunski takmičarski  ITTF certificirani stol za upotrebu na domaćim i međunarodnim takmičenjima. 25-milimetarska gornja ploča garantuje veliku brzinu i optimiziran (ujednačen) odskok loptice. Specijalni završni furnir omogućava visoki koeficijent trenja na veoma niskom nivou sjaja. Svaka polovina stola je opremljena sa velikim mehaničkim točkovima za jednostavni transport u vertikalnoj poziciji. Zauzima vrlo malo prostora kada je rasklopljen jer ima širinu od svega 17 centimetara pošto su točkovi postavljeni u ravni sa pločom stola. Tako se dobija velika ušteda u prostoru, a najbolje je odložiti stol naslanjanjem na zid – jednu polovinu stola nasloniti na zid, a na njega drugu polovinu (ploča o ploču) ili obje polovine zasebno nasloniti na zid tako da je ploča okrenuta prema van.

Ovaj model stola koristi stonoteniska reprezentacija Srbije i učesnik Olimpijskih igara u Tokiju, kao i Stonoteniski savez Srbije za svoje takmičarske programe i pripreme, a nalazi se i u stonoteniskim centrima u Subotici, Zemunu i u Zrenjaninu.

Napomena: u cijenu su uračunati troškovi transporta iz Nemačke do GEWO skladišta u Hrvatskoj. Dolazi u dvije odvojene zaštitne kartonske kutije.