Proton Neo 325

25,00 

Brzina: 103
Kontrola: 103
Spin: 108
Stil: ALL
Tvrdoća: meške

Kategorija:

Opis

Najmekša verzija iz Proton Neo serije je uzbudljiva za sve igrače koji preferiraju izuzetno mekane, super elastične i kontrolirane ofenzivne gume. Koristit ćete poboljšanu kontrolu loptice, posebno u situacijama pasivne igre. 325 varijanta je dizajnirana za vrhunsku kontrolu i u najtežim situacijama jer se brzina prijema loptice savršeno apsorbira sa ultra mekom spužvom. Napadi se baziraju na elastičnosti koja proizvodi mnogo spina. Ova guma je možda idealna kombinacija uz karbonsko nešto ofanzivnije drvo.

LifeTec koncept je korišten u liniji proizvodnje serije Proton Neo što produžava životni vijek same gume. Proton Neo definitivno ulazi u red najizdržljivijih GEWO guma jer nema tenziju, ali nudi elastičniji gornji sloj (top-sheet) što doprinosi težem krckanju gume sa istovremeno dugim kontaktom loptice i gume.

“Ako je tvoja igra pasivna kod stola, ali istovremeno koristiš i tradicionalne tehnike obrane nešto dalje od stola, uz kontrolirane vlastite napade onda je tvojim slutnjama došao kraj – odmah naruči ovu gumu”.