Akcija!

NeoFlex eFT45

30,00 

Brzina: 96
Kontrola: 97
Spin: 110
Stil: ofanzivan-
Tvrdoća: srednje

Kategorija:

Opis

NEAS – besprjekorno tačan / fabrički nauljena (boostirana) guma

Prilikom dizajna ove serije, GEWO tim se vodio postulatima mnogih trenera koji kažu „Ne čini uvijek najbrža guma prvaka“. Da biste uspjeli mnogi kažu potrebna je guma na koju se možete osloniti u svim situacijama „Jedini sigurni put ka pobjedi je osvojiti više poena od protivnika“!

Ova ekonomična Tensor guma sadrži gripovanu i providnu površinu DGC40 koja je već pokazala veliki uspjeh sa novom NEAS spužvom. Guma iz serije eFT 45 dolazi sa izraženo gripovanim i srednje tvrdom spužvom koja pruža odličan prijem i dinamiku zahvaljujući „Dinamic-Grip-Concept-u“. Za sve što vam pruža moderna kontrolirana igra (visoka trajektorija, izvanredna rotacija loptice i širok spektar spina). Paket eco-Boost nudi savršen odnos broja obrtaja / brzine, a gumenom gornjom površinom „top-sheet“ visoku pouzdanost.

Tip igrača / karakteristike:

  • Visoku brzinu obrtaja i apsorpcije dolazećeg spina što nudi veliku pouzdanost u kontroli
  • Uprkos spužvi tvrdoće od 45° NEAS spužva pruža osećaj kontrole koju trebate
  • Savršena za svih nivoa koji se oslanjaju na napadačku, ali raznoliku igru

Koncepti: Eco-boost; eSpeed / eSpin Technology; NEAS; DGC40

Eco boost

Fabričku nauljena spužva kako bi se dobila veća brzina u odnosu na glavnu ideju u proizvodnji gume, a to je spin i kontrola. Na taj način serija Neoflexx guma čini savršenu kombinaciju gripovane (hvatljive) površine gume i novog rasporeda pipaka koji garantiraju najbolju moguću kontrolu. Tvrđa varijanta od 45° i 48° ima fokus na brzini (eSpeed), a mekša od 40° na spin (eSpin).

NEAS –  “New Efficiency Active System”

„Novi aktivni sistem efikasnosti” – nepogjrešivo tačan. Novo razvijena spužva NEAS osigurava dovoljno brzine u svim ofenzivnim udarcima – međutim, tu je kontrola na koju se prvenstveno fokusira ova serija. Pogodno za igrače svih nivoa.

DGC40

Dokazani “Dinamic Grip Concept” garantira jedinstvenu, pouzdanu vezu loptice kada udari u gumu jer njegova nova struktura površine sprečava lopticu da “klizi” što je važno jer energija ostaje ista kada se odbije od gume. Površina je posebno razvijena i prilagođena zahtjevima igre sa novim ABS lopticama.