Akcija!

NeoFlex eFT40

30,00 

Brzina: 93
Kontrola: 100
Spin: 108
Stil: allround
Tvrdoća: meka

Kategorija:

Opis

NEAS – besprjekorno tačan / fabrički nauljena (boostirana) guma

Eco-boost guma dizajnirana je za All-round igrače koji traže idealnu kombinaciju prednosti kontrole „klasičnih guma“ i karakteristika guma sa performansama bazirane na visokoj tenziji. Umjerena brzina za napadanje protivničkih top spinova, mekan i elastičan gornji gumeni sloj što doprinosi pouzdanosti u kontroli. Mekana eSpin-tehnologija garantira duži kontakt gume sa lopticom što proizvodi optimalnu kontrolu i toleranciju na greške „spin-absorbing“.

Prilikom dizajna ove serije, GEWO tim se vodio postulatima mnogih trenera koji kažu „Ne čini uvijek najbrža guma prvaka“. Da biste uspjeli mnogi kažu potrebna je guma na koju se možete osloniti u svim situacijama „Jedini sigurni put ka pobjedi je osvojiti više poena od protivnika“!

Tip igrača / karakteristike:

  • Odlično za pimplanje i blok, ulaz na rezanu loptu što omogućava „NEAS sponge“
  • U vlastitim napadima, gripirani DGC40 gumeni gornji sloj proizvodi snagu visoke preciznosti
  • Savršena guma za igrače koji žele velikim radom unaprijediti sve svoje performanse i tehničke vještine

Koncepti: Eco-boost; eSpeed / eSpin Technology; NEAS; DGC40

Eco boost

Tvornički nauljena spužva kako bi se dobila veća brzina u odnosu na glavnu ideju u proizvodnji gume, a to je spin i kontrola. Na taj način serija Neoflexx guma čini savršenu kombinaciju gripovane (hvatljive) površine gume i novog rasporeda pipaka koji garantiraju najbolju moguću kontrolu. Tvrđa varijanta od 45° i 48° ima fokus na brzini (eSpeed), a mekša od 40° na spin (eSpin).

NEAS –  “New Efficiency Active System”

„Novi aktivni sistem efikasnosti” – nepogrješivo tačan. Novo razvijena spužva NEAS osigurava dovoljno brzine u svim ofanzivnim udarcima – međutim, tu je kontrola na koju se prvenstveno fokusira ova serija. Pogodno za igrače svih nivoa.

DGC40

Dokazani “Dinamic Grip Concept” garantira jedinstvenu, pouzdanu vezu loptice kada udari u gumu jer njegova nova struktura površine sprječava lopticu da “klizi” što je važno jer energija ostaje ista kada se odbije od gume. Površina je posebno razvijena i prilagođena zahtjevima igre sa novim ABS lopticama.