Hype EL Pro 47.5

33,00 

Brzina: 122
Kontrola: 92
Spin: 120
Stil: ofanzivan
Tvrdoća: tvrdo

Kategorija:

Opis

Ova guma iz Hype EL Pro serije čini savršenu kombinaciju eksplozivnog spina i ekstremno povećane brzine specijalno razvijena od GEWO tima inžinjera za top igrače. Efikasni prijenos snage omogućava novo razvijena površina veće tvrdoće, ali i dalje u kombinaciji koncepata sa DGC40 (Dynamic-Grip-Concept), PWB (Power-Tension-Boost) i CPI (Clean-Power-Inside). Najbrža i najdinamičnija guma iz Hype EL Pro serije razvijena je u skladu sa zahtejvima igrača koji imaju visoke trenažne zahtjeve i koji preferiraju tvrđu spužvu.

Za agresivne spinere koji vole tvrđe gume, ali pošto je Elastic koncept guma istovremeno nudi i sjajnu kontrolu koja se najviše primjeti kod aktivnog bloka ili preuzimanja protivničkih top spin udaraca.

Zato što: „Zadnji poen vas čini pobjednikom“!

EL guma (elastic rubber) bazira svoje performanse na spinu. Pipci u gumi su raspoređeni na manjoj udaljenosti jedni od drugih i nešto su deblji u odnosu na XT tehnologiju. Kada je u pitanju generiranje spina, DGC40 2.0 gornji sloj gume doprinosi svojom čvrstoćom (pouzdano spajanje i maksimalno okretanje – spin) čime osigurava veću kontaktnu površinu u dodiru sa lopticom.