Codexx EF Pro 54

39,00 

Brzina: 137
Kontrola: 79
Spin: 127
Stil: ofenzivan++
Tvrdoća: tvrdo++

Kategorija:

Opis

CodeXX, nova serija GEWO guma, dizajnirana kao savršena kombinacija europske i azijske gume. Kombinira dinamičnu i tvrdu spužvu sa pomalo ljepljivim, ali izrazito fleksibilnim gornjim slojem, top-sheet (Architect tehnologija). Performanse EF pro 54 serije su napravljene za ultra agresivnu igru u blizini stola za strahovit prijenos energije koja proizvodi dodatnu rotaciju. U usporedbi sa NeXXus Hard, serija CodeXX guma proizvode još veću rotaciju zahvaljujući gumenom sloju na top-sheet površini. Zbog dužeg vremena zadržavanja (Arc Hit Technology), guma nudi aktivnu kontrolu kod preuzimanja protivničke rotacije.

GEWO CODEXX – Ključ vrhunske igre sa tvrdom spužvom i ljepljivim top-sheetom.

Arc Technology – u nebrojenim serijama testova, GEWO razvojni tim, u suradnji sa vrhunskim igračima, dizajnirao je rješenje kombinujući tvrdu spužvu i lepljivu površinu. Korištenjem nove tehnologije ljepljenja za povezivanje gornjeg gumenog sloja sa spužvom, revolucionarna ARC Hitting Technology omogućava okrenute, zakrivljene i duge putanje. Optimalan prijenos energije garantira maksimalnu brzinu i savršeno prijanjanje. Ova nova ARC tehnologija spužve omogućava igračima da iskoriste tvrđe spužve za veću snagu i dinamiku, kao i zakrivljene putanje i katapultni efekat zahvaljujući elastičnosti posebnog niza pora, dijagonalno raspoređenih.

Inovativna HIT tehnologija (Hitting Impact Technology) – osigurava kontrolu i elastičnost za ambiciozne igrače koji dominiraju nad svojim protivnicima preciznim, spin-load napadima. Sa inovativnom mješavinom gume i površinom, CodeXX gume proizvode više okretaja (rotacije) sa ABS lopticama i omogućavaju optimiziran prijenos energije. Ljepljivi gornji sloj dodaje dodatno okretanje i pruža opasne putanje.

Kombinacijom novih ARC i HIT tehnologija, CodeXX guma nudi snagu, stabilnost i rotaciju bez klizanja, bez nekontroliranog poskakivanja. Vrhunska guma za top spinove i zato se kaže “CodeXX će postaviti temelj tvog uspjeha!”

U usporedbi sa EL Pro 52 verziom, CodeXX EF Pro 54 (Explosive Friction) kombinira malo tvrđu spužvu i kompaktniju spužvu sa umjereno ljepljivim gornjim slojem. EF Pro 54 obilježava brzi spin i nezaustavljivi napadi. Velika tvrdoća u kombinaciji s dobrom kontrolom i odličnim okretanjem, sve je što će odlučnom napadaču trebati.

Tip / osobine igrača: 

  • Beskompromisni napadači koji se oslanjaju na eksplozivnu igru velike brzine;
  • Toksični servisi, ravni sa puno gornje ili postranične rotacije maksimalne snage;
  • Za igrače koji se oslanjaju na kratki domet i brzo kretanje kod stola ili poludistance;
  • Za uporne igrače sa dobrom tehnikom koji vole direktan i linearan osećaj tvrdih spužvi sa ljepljivim gornjim slojevima;