Aruna OFF

75,00 

Brzina: 97
Kontrola: 91
Stil: Offensive
Težina: 88 (g)
Slojeva: 7

Kategorija:

Opis

Aruna OFF je napravljen od 7 posebno odabranih i testiranih drvenih slojeva zaljepljenih zajedno da bi se proizvelo strujanje OFF oštrice sa puno energije. Ovo drvo je za igrače koji osjećaju da su drva ojačana karbonom previše ukočena i prebrza, ali još uvijek traže moćno OFF drvo sa dovoljno brzine da udovolji zahtjevima novih ABS loptica. Drvo je dizajnirano za razmjenu udaraca kod stola i na srednjoj udaljenosti i pruža dovoljnu kontrolu i povratne informacije za igranje za stolom.

Gdje god da se Kuadri Aruna takmiči, gledaoci širom svijeta znaju da će za svoj novac dobiti najspektakularnije mitinge. Višestruki osvajač Afričkog kupa poznat je po svojim moćnim forhand udarcima. Nije niti čudo što je Aruna prvi 2018. ušao u Top 20 na svjetskoj rang listi i sada je jedna od najboljih zvijezda porodice stonog tenisa. Što se njegovog materijala tiče, on definitivno mora biti na sigurnoj strani i zato se oslanja na naše proizvode GEWO. Tijesna suradnja naših iskusnih stručnjaka za drva i vrhunskog igrača, rezultirala je proizvodom u seriji drva koja zadovoljavaju najviše zahtjeve i posebno je dizajnirano za ljubitelje finog furnira. 100% Aruna!

Aruna je razmišljao i o onima koji nisu ljubitelji karbonskih furnira. Testirao je ovo drvo više puta, kada su mu njemački specijalisti ponudili drvo gdje su svih 7 furnira zajedno zaljepljeni, osjetio je dovoljno prijenosne energije za pozitivan odgovor – 100% Aruna.