Aruna ALL Karbon

75,00 

Brzina: 86
Kontrola: 97
Stil: Allround
Težina: 89 (g)
Slojeva: 3+2 (karbon)

Kategorija:

Opis

5-slojno, a karbonsko drvo. Izvanredna kombinacija za igrače koji žele elastično drvo sa mnogo kontrole, ali spremno za ubojiti napad. Njemački dizajneri su mnogo radili na izradi ovog modela i nakon serije testova koji su trajali mjesecima, uspjeli su! Dobili su prilično tanko drvo, ali izuzetno čvrsto i stabilno sa dva sloja karbona. Pošto je Aruina zahtjevao brzinu, dizajneri su karbonske slojeve umjesto u unutrašnjost postavili izvana tako da je ovaj model u odnosu na klasična allround drva dobio veći napadački potencijal. Takav pristup donio je premoćno Allround oružje u svim prilikama: pasivni ili aktivni blok, siguran ulaz, efikasna rezana lopta, spin sa puno rotacije, a istovremeno  kontrolu koja je posebno izražena kod prijema servisa.

Gdje god da se Quadri Aruna takmiči, gledaoci širom svijeta znaju da će za svoj novac dobiti najspektakularnije mitinge. Višestruki osvajač Afričkog kupa poznat je po svojim moćnim forehand udarcima. Nije ni čudo što je Aruna prvi 2018. ušao u Top 20 na svjetskoj rang listi i sada je jedna od najboljih zvijezda porodice stonog tenisa. Što se njegovog materijala tiče, on definitivno mora biti na sigurnoj strani i zato se oslanja na naše proizvode GEWO. Tijesna suradnja naših iskusnih stručnjaka za drva i vrhunskog igrača, rezultirala je proizvodom u seriji drva koja zadovoljava najviše zahtjeve i posebno je dizajniran za ljubitelje finog furnira. 100% Aruna!

Rijetko tko ima Arunin stil igranja sa prepoznatljivim “bič efektom”. Međutim, Aruna je razmišljao i o igračima koji igraju pasivnije. Zato je natjerao njemačke specijaliste da mu ponude tanko, ali i dalje brzo karbonsko drvo i dobili smo 100% Aruna kod stola.