Aruna Kids / dječija drška

39,00 

Dimenzije glave: 154 cm x 149 cm

Dužina drške: 9 cm

Brzina: 87
Kontrola: 95
Stil: Offensive-
Težina: 81 (g)
Slojeva: 5

Kategorija:

Opis

Klasični dizajn furnira bez sintetičkih vlakana sadrži dršku koja je optimizirana za dječiju šaku i ima nešto manju površinu (glavu reketa). To čini GEWO Aruna Kids savršenim izborom kod mladih talenata na njihovom putu ka vrhu istim putem kojim je prolazio Aruna Quadri. Ne prebrzo, malo lakše od većine drva, ali ipak sa dovoljno snage i sjajne kontrole kako bi bili sigurni da naši mladi igrači neće previše prebacivati loptice preko stola, odnosno imati problem da navrte rotaciju na rezanu loptu. Idealno drvo za djecu do 8 ili 9 godina.

Koliko ste samo puta pogledali video o najspektakularnijim poenima u kojima je glavnu ulogu imao Aruna Quadri? Najtrofejniji afrički stonoteniser svih vremena poznat je po svojim moćnim forhand udarcima koji su ga i doveli do Top 20 igrača svijeta. Da bi održao nivo svjetske stonoteniske zvijede, Aruna mora biti na najboljem putu “The Better Way To Play” i zato je izabrao GEWO. Tijesna suradnja njemačkih specijalista za izradu drva i praktična iskustva vrhunskog stonotenisera proizvelo je seriju Aruna drva koja ne samo da su vrhunskog kvaliteta, već imaju i svoj sofisticirani dizajn. Zato za svoj novac sigurno dobivate – 100% Aruna!

Budite strpljivi sa razvojem mladog stonotenisera. Izaberite prilagođeno drvo za njegovu šaku, uz svojstva dobre kontrole za sistematičan razvoj u domeni tehnike izvođenja pokreta.