Aruna Energy ARC OFF

85,00 

Brzina: 103
Kontrola: 84
Stil: Offensive/Offensive
Težina: 87 (g)
Slojeva: 5+2 (karbon)

Kategorija:

Opis

Najbrže drvo iz Aruna serije! Energy ARC OFF kombinira 5 drvenih i 2 aramidna sloja od karbonskih vlakana tako da se dobije uravnotežena kombinacija brzine, tvrdoće i kontrole za bočne centrifuge. Ako tražite savršenu ravnotežu brzine i spina za moćno napadanje bez mogućih kompromisa onda nemojte previše razmišljati jer ovo drvo je jedini pravi izbor za vas!

Koliko ste samo puta pogledali video o najspektakularnijim poenima u kojima je glavnu ulogu imao Aruna Quadri? Najtrofejniji afrički stolnotenisač svih vremena poznat je po svojim moćnim forhand udarcima koji su ga i doveli do Top 20 igrača svijeta. Da bi održao nivo svjetske stonoteniske zvijede, Aruna mora biti na najboljem putu “The Better Way To Play” i zato je izabrao GEWO. Tijesna suradnja njemačkih specijalista za izradu drva i praktična iskustva vrhunskog stolnotenisača rezultiralo je serijom Aruna drva koja ne samo da su vrhunskog kvaliteta, već imaju i svoj sofisticirani dizajn. Zato za svoj novac sigurno dobivate – 100% Aruna!

Pokušajte ponoviti Arunin pokret i nećete dobiti isti efekat. Uzmite ovo drvo u ruku i pukušajte ponovo, dobivaš 100% Aruna!