Zvanične loptice Svjetskog prvenstva (6)

18,00 

Vrsta: takmičarska Poly SLP loptica sa 3*
Pakovanje: 6 komada

U cijenu je uračunata dugotrajna futrola za loptice (sa slike).

Kategorija:

Opis

Takmičarska bešavna loptica sa 3 *** koja dolazi u tubi od šest komada. Zvanična loptica Svjetskog veteranskog prvenstva 2020 najmasovnijeg sportskog takmičenja u historiji stonog tenisa.

Dizajn same loptice je zasnovan na vrhunskoj tehnologiji, napravljen od najsavremenijeg poli materijala. Izvrsna zaobljenost i tvrdoća garantuju ujednačeno odskakanje kako na početku, tako i pri kraju životnog vijeka loptice. Zagarantovano, ova loptica koja je iz modela serije Ultra SLP 40 ***, pravi ogromnu vidnu razliku u kvaliteti već prilikom izvođenja prvog udarca. Perfektna optimizacija okruglosti i tvrdoće, uz pažljivo ručno birane loptice koje izlaze iz proizvodnog pogona čini sigurnu kvalitetu. State-of-the-art proizvodna linija i njemački know-how garantiraju najveću kvalitetu koja se pruža u savremenom stonom tenisu. Zato je naša parola „Uživaj u novom iskustvu“.

Osim visokokvalitetne loptice, kupac dobiva i čvrstu dugotrajnu futrolu što je veoma korisno kako ne bi dolazilo do razbacivanja loptica u torbi, odnosno gubljenja istih. Istovremeno futrola štiti lopticu od prljanja i vlage što utječe na kvalitetu same loptice.

ITTF-certified *** Premium competition ball. Enjoy a new experience!