Lerdo

35,00 

Materijal: 100% poliester (Micro Dryfit)

Veličine: od 4XS do 5XL

Boje:

  • mornarsko plava sa royal-plavim i sivim umetcima
  • crna sa crvenim i sivim umetcima
  • crna sa sivim i zelenim umetcima
Kategorije: ,

Opis

Lerdo majica je nagrađena među sofisticiranim ljubiteljima tekstila za prestižni model godine. Na njenoj izradi su radili nemački dizajneri koji su sjajno uklopili tri boje u pet različitih segmenata. Šavovi oko tih segmenata su posebno dostignuće. Jedno dugme pripada jednoj boji, dok je drugo na kontrastu druge boje tako da kada su oba dugmeta zakopčana vidi se prijelaz boja, odnosno kada je samo jedno, više se ističe jedna boja od druge. Na obodu kragne jeste diskretno ubačen konstrast boje, a kragna je “usko” dizajnirana tako da ne smeta kod igranja. Na poleđini majice ima dovoljno prostora za štampu pošto je GEWO znak šivan u vezu, odmah ispod vrata.

Lerdo majica je izrađena od Micro Drifit materijala koji odvodi znoj sa kože i osigurava da je suha i udobna za nošenje.

Umetak sive boje daje čistu sportsku eleganciju, te se ova majica koristi i za takmičenja, ali i u svakodnevnim prilikama. Posebno će je igrači koristiti na ceremoniji uručivanja medalja kada se budu penjali na pobjedničko postolje, za dugovječnu fotografiju.