Ljepilo Hydro-Tec 1000 ml

65,00 

Pakovanje: 1000 ml (uz 50 spužvi i štipaljku za ljepljenje)

Kategorija:

Opis

100% liquefield caoutchouc „Free-water-based“. Ljepilo na vodenoj bazi. Nakon što se nanese, pruža dovoljno vremena za razmazati po drvetu, te se relativno brzo suši. Kvalitet Hydro-Tec ljepila najbolje se prepoznaje prilikom uklanjanja gume sa drveta jer se ostaje bez oštećenja spužve ili furnira. Također se lako uklanjaju tragovi već osušenog starog ljepila.

Uputstvo: pritisnuti bočicu kako bi izišla tekućina, nanijeti nekoliko kružnih tragova ljepila (2 ili 3) na gumu i drvo, te sa spužvom koja je uhvaćena štipaljicom najprije kružnim pokretima razmazati ljepilo, a onda vertikalno i horizontalno za ukloniti višak, odnosno kako bi ljepilo bilo razmazano ravnomjerno po površini. Sve ovo napraviti u roku od 15-20 sekundi. Voditi računa da se ne stavi previše ljepila.

Dobivate najveće pakovanje i najviše ljepila za novac koji potrošite. Ogromna ušteda u novcu. Dolazi u vakuumskoj boci koja ima dvostruki zatvarač kako bi sačuvala dugovječnost ljepila. Prilikom zatvaranja izbaciti zrak iz boce, a ujedno obrisati tragove ukoliko se nađu u dijelu oko zatvarača.