Akcija!

Blast Flex

85,00 

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Kategorija:

Opis

GEWO Blast Flex Limited model (ograničena količina) jeste premium GEWO model patika. Takvu patiku niste do sada imali prilike da vidite i da je nosite. Prednji dio napravljen je od ultralaganog prozračnog materijala koji je duplo postavljen. Najlonska mrežica za razliku od standardnih patika kod Blast modela ima postavu za dodatni kvalitet i izdržljivost patike. Patika je dodatno ojačana na peti i sa strane tako da je stopalo dobro oslonjeno i ne klizi. Zahvaljujući mješavini specijalnih najlonskih elemenata, patika se prilagođava stopalu, zatvara i štiti pri brzim pokretima za stonoteniskim stolom. Đon maksimizira direktan osjećaj na tlu i dodatno sprječava nagla usporavanja. Đon se ne trlja i sprječava klizanje. Jastučenje, udobnost i bočna podrška su poboljšani i podržavaju performanse svakog stonotenisera.

Blast Flex model impresionira modernim dizajnom i pogodna je za svaku upotrebu i često ova patika za salu može da se koristi i za napolje.

Blast Flex patika jeste u grupi premium GEWO obuće. Ima mnogo malih estetskih detalja i umetaka kao što su gumirani inicijali EL što je zaštitni Flex znak ove patike. Na peti ima moderan dizajn spajanja dvije plave nijanse boje preko koga ide plastificirana srebrna traka koja ima ne samo estetsku ulogu već je i u funkciji dodatnog ojačavanja patike.

Blast serija patika ima identičan đon i bočne spoljne delove kao i jedan od vodećih svetskih brendova za indoor patike.