Aruna Hinoki Karbon OFF

119,00 

Brzina: 101
Kontrola: 88
Stil: Offensive/Offensive
Težina: 90 (g)
Slojeva: 5+2 (karbon)

Kategorija:

Opis

GEWO Aruna Hinoki Karbon OFF je uravnoteženo i ekstremno precizno drvo koje daje direktne udarce prilikom razmjene. Za karbon drvo pruža odličan osjećaj i kontrolu, a neumoljiv je u snazi i brzini. Podržava sve ofanzivne sisteme igranja i ostavlja dovoljno kontrolnih opcija za pasivno igranje sa prvom prilikom za kontra spin. Završni sloj je izrađen od najboljih i pažljivo odabranih japanskih Hinoki furnira koji pruža poseban kontakt s lopticom i sjajan povratni osjećaj u ruci. Mekana jezgra daje veliku kontrolu i savršeno se usklađuje sa karbonskim vlaknima.

Ovitak reketa obrađen je ABS tehnologijom što mu daje čvrstoću i umanjuje vjerojatnost da se drvo ošteti prilikom udara u stol ili da se lomi. 

Koliko ste samo puta pogledali video o najspektakularnijim poenima u kojima je glavnu ulogu imao Aruna Quadri? Najtrofejniji afrički stonoteniser svih vremena poznat je po svojim moćnim forhand udarcima koji su ga i doveli do Top 20 igrača svijeta. Da bi održao nivo svjetske stonoteniske zvijede, Aruna mora biti na najboljem putu “The Better Way To Play” i zato je izabrao GEWO. Tijesna suradnja njemačkih specijalista za izradu drva i praktična iskustva vrhunskog stonotenisera rezultirala je serijom Aruna drva koja ne samo da su vrhunske kvalitete, već imaju i svoj sofisticirani dizajn. Zato za svoj novac sigurno dobivate – 100% Aruna!

Premium klasa iz Aruna serije. Drvo za sofisticirane igrače!